úterý 31. března 2015

Proč a co

Už dlouho jsem mluvila o tom, jak moc bych chtěla mít vlastní blog. Vážně dlouho. Ale ne a ne ho založit. Proč? Nemohla jsem vymyslet název. A taky neumím psát recenze. A nemám čas. A bla bla bla..

Proč teď?
Nevím, asi potřebuju nějakou možnost seberealizace. Takže jsem přestala řešit název. Vždyť ho můžu změnit. Snad. Recenze jsem se teda psát nenaučila, ale.. Někdy čtu knížku, ze které jsem tak nadšená, že to potřebuju někam napsat - knižní databáze se nepočítají. Někdy taky čtu knížku a mám pocit, že už se pak do žádného jiného čtení nepustím, jak mě to nebaví (odkládat nedočtené se teprve učím), ale to je jedno. Takže rozhodně nečekejte žádné super recenze, to ani náhodou, spíš jenom takové delší komentáře. No a s tím časem.. Víc ho nemám. Ba naopak. Touhu mít vlastní blog jsem měla od té doby, kdy jsem zjistila, že něco takového existuje a že se blogováním dokonce zabývají i lidé, které znám! Teda jeden člověk. Ty víš! Ale to jsem ještě chodila do školy a měla spoustu času na všechno. Kromě učení samozřejmě. No, a teď jsem na mateřské. A pokud se chcete ptát, tak NE, není to dovolená. Jen někdy. Takže podle toho to tu bude i vypada - článek jednou za čas, žádná pravidelnost.

Co všechno tady bude? To vlastně pořádně ještě nevím. Určitě něco o knížkách. Možná taky občas něco o filmu. Možná i něco úplně jiného, to se uvidí časem, podle toho, jak mě to chytne.

No, a to je asi prozatím radši všechno, nerada bych své potenciální čtenáře odradila hned na začátku :)

2 komentáře:

Váš názor? Dotazy? Připomínky? :)