čtvrtek 19. října 2017

Podzimní soutěž

Pozor, pozor! Fanoušci Ruth Ware zbystřete! 

Slyšeli jste / četli jste Všude kolem černý les? Ano? A líbilo se vám to? Zase ano? V tom případě mám pro vás dobrou zprávu! Pokud vaše odpověď na předchozí otázky byla ne, tak to asi vůbec nevadí, může to být dobrá zpráva i pro vás :)

Audiotéka právě vydala další audioknihu od této autorky s názvem Žena z kajuty č. 10. A po dobré zprávě následuje ještě jedna o kousek lepší zpráva - právě tuhle audioknihu teď můžete vyhrát :)

Co pro výhru udělat? Stačí jen do komentářů, nebo na e-mail tintikuv.blog@gmail.com odpovědět na dvě otázky a k odpovědím uvést kontaktní e-mail, na který se vám ozvu v případě výhry. Soutěž potrvá od čtvrtka 19. 10. 2017 do neděle 12. 11. 2017. V pondělí pak vylosuju výherce a ozvu se mu na uvedenou emailovou adresu. Pokud mi do 48 hodin neodpoví, budu losovat znovu. Jednoduché, ne? Tak pojďme na to :)


SOUTĚŽ UKONČENA


To je ode mě prozatím vše, přeju hodně štěstí všem! 


Výhru do soutěže věnoval internetový obchod Audiotéka.

5 komentářů:

  1. 1. Audiokniha je dlouhá 10 hodin a 41 minut
    2. Nejvíce se mi líbila kniha Ta přede mnou

    ghanicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já netrpělivě čekám, až se Ta přede mnou objeví u nás v knihovně, jsem na ni hodně vědavá :) Děkuju za účast a přeju hodně štěstí :)

      Vymazat
  2. Audiokniha je dlouhá 10 hodin a 41 minut.
    Libi se mi moc Analfabetka a Stoletý stařík u nich se ráda a ze srdce zasmeju :) a pak jako oddechovku klasiku Harryho Pottera.
    iva.burdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stařík a Analfabetka mě zatím úplně minuli, ale snad se k nim jednou dostanu. A Harry, to je srdcovka, zrovna před chvílí mi dorazila ilustrovaná trojka, hnedka je ten den veselejší :)
      Díky za účast a hodně štěstí :)

      Vymazat
  3. Audiokniha je dlouha 10 hodin a 41 minut.
    Z letosnich prectenych knih se mi asi nejvice libilo Velitelovo devce a jako oddychovka Bozsky bastard ��

    martinkaaa.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Váš názor? Dotazy? Připomínky? :)