středa 20. května 2015

Jak jsem nebyla na Světě knihy

čtvrtek 14. května 2015
A je to tady! Svět knihy začal! Spousta stánků, besed, autogramiád, blogerů a slev na knížky na jednom místě! Akce roku pro všechny nadšené knihomoly! A já tam nebudu :(

pátek 15. května 2015
Čtu první nadšené články blogerů, co už akci navštívili, projíždím fotky a tiše závidím. To by tak
bylo, kdybych tam mohla jet taky, pročítám si program a představuju si, jak bych lítala od stánku ke stánku a nechala tam rodinné úspory. No, moje neúčast má jisté výhody.

sobota 16. května 2015
Začínám závidět nahlas. Články o Světě knihy se to na Knižních blogerech jen hemží. A nejen tam. Každý fotí, nakupuje a pak píše, jak moc je to super. A já trčím doma! A to jsem byla tak hodná! Nemám sílu číst všechny ty články, tak bezmocně roluju stránku dolů a hledám nějaké recenze.

neděle 17. května 2015
Mám depku a článků o Světě knih neubývá. Naopak. Je jich pořád víc a víc! Lidi, to nemáte nic jiného na práci, než chodit utrácet na Svět knihy a pak o tom psát?! Ne, vůbec ze mě nemluví závist! Kam se poděl váš soucit s těmi, co se na Svět knihy nedostali? Vzdávám se a na blogerech se do zítra neukážu. Tak!

středa 20. května 2015
Tak jsem na blogerech pro jistotu nebyla víc dní, protože závist je ošklivá věc. No, přijdu tam dnes večer a jako první na mě vybafne.. Report ze Světa knihy :D Auuuuuuuuu! Takže za rok, abyste věděli, jedu taky. To abych už začala pomalu šetřit. Nebo radši rychle. A napíšu o tom článek a nebudu vám všem muset návštěvu té skvělé akce závidět!

A teď vážně. Díky za ty články, utvrdily mě v tom, že příští rok tam nesmím chybět. Takže udělám všechno pro to, abych se tam aspoň na jeden den ukázala :)

8 komentářů:

  1. Na jeden deň sa určite oplatí, ja som tam trmácala celú rodinu (a to 660km až z Košíc je riadna diaľka, ale prežili to bez úhony - aj malý, aj ten veľký :-) ) A peniaze sa dajú utrácať aj rozumne, ja som na Svete kníh "utratila len" 276Kč a kúpila si 8 kníh, takže aj uskromniť sa dá, keď sa chce :-D
    (http://kmkbookworld.blogspot.sk/)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to klobouk dolů, že jste to s rodinkou přežili, to je fakt pěkná dálka! :)
      Problém je, že já když vidím knížky, tak jsem občas jak utržená ze řetězu :D
      Jinak máš moc pěkný blog, úplně zírám, kolik toho stíháš s prckem přečíst a napsat! :)

      Vymazat
    2. To poznám, ja som tiež odtrhnutá, keď vidím knihy, ale keďže sa mi doma nakopilo skoro 300 neprečítaných kníh, musím sa začať krotiť :-D
      A ďakujem, teraz už sa čítať dá, koľkokrát malý behá po ihrisku a ja ho aj hodinu "ignorujem", zašijem sa na lavičku a čítam. Je pravda, že píšem po večeroch, chodím spávať o jednej v noci a vstávam o pol 7, sem-tam som permanentne nevyspatá, ale dobehnem to niekedy aj cez obed spolu s malým, takže zatiaľ sa dá. Horšie to bude už v septembri, keď po 3 rokoch nastúpim znova do práce :-)

      Vymazat
    3. Tak to jsem ještě se svými nepřečtenými knihami docela břídil, mám jich jen asi padesát :D
      Naší malé není ani rok, spí dvakrát denně půl hodiny, když to dobře jde, a v noci k ní pořád vstávám, takže jsem občas docela hotová :) Takže přes den toho moc nepřečtu, protože nemám ráda čtení po pěti minutách, a večer u toho usínám. Ale čas od času jde všechno stranou a přečtu knížku třeba za dva tři dny, no, podle toho to pak taky doma vypadá :D

      Vymazat
  2. Prostě se příští rok hecni, třeba se s někým s blogerů domluv a jeď taky. My jsme letos byli poprvé a jen na sobotu. Nevím odkud jsi, ale třeba RegioJet má super ceny do Prahy a objetovat ty tři, čtyři stovky za cestu není taková hrůza. :-) Za samotné knihy jsme taky utratili možná kolem 500Kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se hecnu, chtěla jsem už letos, ale s devítiměsíčním špuntem bych si to moc neužila, Buď bych ho musela mít s sebou, nebo bych musela hlídat čas, abych neprošvihla krmení :) Příští rok už by to ale mělo jít v pohodě :) Jinak to nemám zase tak daleko, spíš mě už teď děsí peníze, co tam nechám za knížky :D

      Vymazat
  3. Nojo, když je Satan ještě malej, tak by to s ním šlo těžko. Ale příští rok necháš Satana tatínkovi a pojedeš se mnou na Svět knihy! Tak! A neodmlouvej! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně tak nějak to mám v plánu, tak se začni pomalu psychicky připravovat :D

      Vymazat

Váš názor? Dotazy? Připomínky? :)